Samarbeidspartnere

documaster partnerlogo 
Documaster støtter norske og europeiske standarder for arkivering, og er faktisk den eneste systemuavhengige Noark 5 løsningen på markedet. Documaster kan enkelt integreres med andre systemer og gjøre disse Noark 5 godkjente.
checkware web 
CheckWare er en sikker eHelse-løsning som automatiserer innsamling og rapportering av måleresultater, og muliggjør behandlerstøttet internettbehandling. Det er utviklet spesielt for klinikker og forskningsprosjekter som ønsker å tilby digital selvrapportering, samhandling og egenmestring til pasientene.
FunnIT logo
Funn er et av de største IT-selskapene i Nord-Norge, med mer enn 1500 kunder nasjonalt og 70 dyktige medarbeidere i Narvik, Harstad, Finnsnes, Sortland, Bodø, Oslo og på Svalbard. De leverer framtidsrettede og helstøpte IT-løsninger med fokus på gode brukeropplevelser.
EVRY logo
 
Norges største aktor innen distribusjon av registerinformasjon. EVRY, Information Services tilbyr et unikt one-stop shopping konsept for all forretningskritisk informasjon til benyttelse i offentlig og privat saksbehandling. Eksempler på tjenester som tilbys er Folkeregisteret, Arbeidsgiver- og Arbeidstakerregisteret, Telefonnummeropplysninger og Likningsopplysninger.

Utskrift