Feltpleie

Feltpleiemodulen er en egen tilleggsmodul til våre fagsystem. Den er spesielt laget for de som driver med feltpleie, men kan også tilpasses slik at den kan benyttes av andre med tilsvarende registreringsbehov. Modulen er utarbeidet i tett samarbeid med Velferdsetatens feltpleiestasjoner.

Feltpleiemodulen er et tillegg til et av våre fagsystem slik at funksjoner som registrering av klient, journal, brev, venteliste, samarbeidspartner og annen funksjonalitet selvfølgelig også er tilgjengelig.

For deg som er fagperson

Som fagperson trenger du et fagsystem for enkel og rask registrering av konsultasjoner. Feltpleiemodulen fungerer som et enkelt skrivebord som gir deg en god oversikt over konsultasjoner tilhørende vakten. I feltpleiemodulen kan du enkelt registrere konsultasjoner på navngitte og ikke navngitte klienter.

• Få god oversikt over vaktene, og konsultasjoner
  • Enkel registrering av konsultasjoner, på navngitte og ikke navngitte klienter
  • Gir rask oversikt over CAVE og viktige meldinger
  • Angi symptomer og diagnoser etter ICPC-2
  • Automatisk genererte journalnotat basert på registreringene på en konsultasjon

For deg som er leder

De mange mulighetene for å hente ut rapporter og statistikk er uvurdelige for deg som leder. Overordnede tall og statistikker til bruk i årsmelding kan hentes ut i mange forskjellige oversikter. Du kan se tendenser over flere år, samtidig som du har muligheten til å gå dypere ned i dataene og se på datagrunnlaget for en periode.

• Gjør opptellinger på ulike felter registrert på konsultasjonene
  • Tilpass modulen det registreringsbehovet dere har
  • Hent ut rapporter over konsultasjoner i en gitt periode
  • Kryss tabeller i statistikken over konsultasjoner