HK velferd

Fagsystemet har sin opprinnelse i 1994, og ble da utviklet som et fagsystem for rusfeltet i Norge under navnet Rusdata. Siden den gang har vi kontinuerlig utviklet fagsystemet for å følge med på endringer i teknologi, rapporteringskrav samt behov og ønsker hos våre kunder.

HK velferd er sømløst integrert mot e-meldinger og kartleggingsverktøy fra Checkware.  Planmodulen kan legges til for suveren oppfølging av den enkelte.

• Klient/pasient

klientbildeRegistrer all nødvendig data om klienter/pasienter, henvisninger, organisasjonens arbeid og samarbeidspartnere. Registrerte felter blir tilgjenglig for bruk i rapporter, statistikk og maler.

• God oversikt over persondata og pårørende på klienter/pasienter
    • Registrering av henvisning tilpasses slik at du får med alle data
    • Tilpasset registrering av kartlegginger
    • Rapportering til NPR og SSB
    • Definer hvem som skal ha tilgang til å gjøre hva
  • Garantister og fakturering

kalkulatorFakturasystemet i gir deg oversikt over alle garantister på en klient/pasient og du kan enkelt skrive ut fakturaer fra systemet. Eksporter fakturadata til ditt økonomisystem så slipper du dobbeltregistrering!

• Hold oversikten over garantister og garantiperioder
    • Hent ut rapport over garantier  - unngå døgn uten garanti
    • Registreringen av garantister og deres arbeid samles i fakturagrunnlaget
    • Kjør ut fakturaer fra fakturagrunnlaget og eksporter data til ditt økonomisystem
  • Full oversikt

statistikkDu kan hente ut rapporter og statistikk på registrerte variabler. Det betyr at du har full oversikt over arbeidet ved virksomheten og du kan se nærmere på variabler slik som henvisende instans, aldersfordeling og belegg.

• Hold oversikten over aktive pasienter/klienter
    • Kvalitetssikre registreringer ved hjelp av oversiktlige visninger
    • Sammenlikne årets data med tidligere år - raskt og enkelt
    • Mulighet for å benytte krysstabeller i statistikken
    • Alle rapporter og statistikker kan enkelt kjøres ut til Excel
  • Journal og brev

journalMed integrert tekstbehandler skriver du notater og brev uten problem. Du kan raskt og enkelt jobbe med flere dokumenter samtidig, og kopiere tekst mellom dokumentene!

• Knytt dokumenter til klienter eller systemsaker
    • Skann inn dokumenter til journal og brev
    • Egen visning for å lese hele eller deler av journalen
    • Postjournal med all inn- og utgående korrespondanse - også kontorpost
    • Lag dine egne maler - alle registrerte felter er tilgjengelig som malkoder
  • Enkel tilpasning

tilpassGjennom våre 25 år i bransjen, har vi erfart at alle har ulike behov. Derfor har vi laget HK oppvekst så fleksibelt at hver kunde kan tilpasse registreringene til sitt behov.

• Velg hvilke registreringer som skal vises og skjules i tilgangskontrollen
    • Egendefinerte variabler lar deg legge til nye felter for registrering
    • Flett registreringene fra egendefinerte variabler inn i maler
    • Hent ut rapporter og statistikk basert på egendefinerte variabler
    • Velg blant flere felttyper som gir ulike muligheter i statistikk

Les mer om de gode funksjonene du finner i alle våre fagsystem

Dette sier kundene våre

kollektivetfossum
Vi leverer tjenester innen både spesialisthelsetjeneste og barnevern, derfor er tilgangskontroll viktig for oss. Vi har brukt mye tid på å utforme en hensiktsmessig kontroll for våre 8 avdelinger. Dette fungerer nå fint og er oversiktlig i HK velferd. I overgangen fra en avdeling til neste, bruker vi begrunnet oppslag og det fungerer veldig bra for oss.

HK velferd er rimelig enkelt og intuitivt å bruke. Det er veldig enkelt å sortere i rapporter, og å hente ut ulike oversikter. Rapporteringen er helt sentral for oss i forhold til å kvalitetssikre det faglige arbeidet. Faktureringsmodulen fungerer veldig godt. Alt i alt et stabilt fagsystem.

Ulf Bragvin, Stiftelsen Fossumkollektivet

brusetkollenref
Vi opplever at det er lett å få tilgang til supporten hos HK data. Da vi var på utkikk etter fagsystem var vi opptatt av at vi ikke ville bli "borte" i et for stort firma. HK data er et firma i passe størrelse hvor det er kort vei mellom brukerne og utviklerne.

Ellers opplever jeg at HK velferd er et lett og utviklingsvennlig program.

Pål Iversen, Brusetkollen

Logo stolav
Rusdata TSB er skreddersydd og tilpasset de behov vi har for et fagsystem. Det er intuitivt og enkelt.

Rusdata TSB gir samlet oversikt over hvor pasientene befinner seg i systemet. Samtidig er det enkelt å ta ut rapporter og statistikk. Veldig enkelt og greit å ha alt på en plass.

Hanne Lilleøen, Klinikk for rus- og avhengighetsmedisin

stiftelsensoollia

HK data har veldig god service. Jeg får raskt tilbakemelding når jeg har gjort en henvendelse. Jeg setter stor pris på hvor tilgjengelig HK data er til å holde kurs for oss.

Rusdata TSB er et oversiktlig program. Jeg får god veiledning i forhold til nye oppdateringer.

Karl Erik Sjøberg, Stiftelsen Solliakollektivet

crux
HK velferd gjorde overgangen til nytt fagsystem lettare enn me frykta. Programmet er oversiktleg, og det er enkelt å tildele ulike tilganger, også på tvers av avdelingar. Supporten er lett tilgjengeleg, og vert ofte brukt for å vise at me set pris på den. Me blir møtt med tålmod og med løysningar - som ofte visar seg å vere irriterandre enkle.

Anne Lise Ness, CRUX Solstrand Barnevernssenter