PÅ LAG MED DE SOM BRYR SEG

SIDEN 1989 HAR VI UTVIKLET LEDENDE FAGSYSTEMER FOR OPPVEKST-, VELFERD-, OG HELSESEKTOREN I NORGE.

HK data AS selges til nordiske Vitec Software Group AS

0Etter 30 års drift selger gründer, Hans Kramprud, og Hilde Hjelt sitt selskap HK data AS til det nordiske programvarekonsernet Vitec Software Group AB som er notert på Nasdaq Stockholm.

"Vitec er et svært profesjonelt og solid konsern med lang erfaring innen nisjepreget programvare og forstår derfor vår virksomhet. Dette skal vi dra nytte av i våre videre planer for vekst og utvikling av vårt tilbud til markedet. Driften kommer allikevel til å bli håndtert av oss her i Moelv, for det er jo vi som er ekspertene på våre kunders behov."

- Tom Theodorsen, daglig leder i HK data AS.

For våre kunder
For oss i HK data er det viktig at våre kunder og deres behov blir ivaretatt på best mulig måte, og det vil vi fortsette med i tiden fremover. Den daglige driften vil fortsette som normalt, og de samme ansatte vil kunne treffes på telefonen, epost og chat.

Våre produkter og løsninger vil bli videreutviklet med god støtte fra nye eiere, og komme våre kunder til gode.

Les mer om Vitec Software Group
Les pressemelding fra HK data AS

Oppvekst

Oppvekst er et ledende fagsystem for kommunale og fylkeskommunale PP-tjenester. Fagsystemet brukes også av SMI-skoler, logopeder og Barnas Stasjon. 

Velferd

Velferd er et ledende fagsystem for
virksomheter som har behandlings-, bo- eller omsorgstilbud innenfor fagområdene TSB, barnevern, rus og psykisk helsevern.

Kontakt

Kontakt er et fagsystem for enheter som driver oppsøkende arbeid. Fagsystemet egner seg også for barnevernsvakt og krise- og støttesentre. 

Brukerregistrering
Firmanavn
Brukerprofil
(valgfritt)
Avbryt

e-læring

Onlinekurs Har dine ansatte kompetanse til å få godt utbytte av fagsystemet? Be om tilbud på videokurs!

demonstrasjon

OnlinekursLurer på om et av våre fagsystemer kan passe din organisasjon? Ta gjerne kontakt for mer informasjon og en demo.

Nedlasting

Nedlasting

Leter du etter oppgradering til ett av våre fagsystem? Du finner filer for nedlasting av nye versjoner under nedlasting.

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background