Temakurs Rusdata TSB 29. - 30. oktober 2019

Fra 29 Oktober 2019 09:30 til 30 Oktober 2019 16:00
Tirsdag 29. oktober - Dag 1 Grunnleggende funksjoner

På dette kurset går vi igjennom grunnleggende funksjoner, som blant annet innstillinger, registrering av pasienter, journal, brev, maler, avtaler og interne meldinger.

Vi ser på hva som skal registreres i de ulike feltene samt hvordan du aktiverer og avslutter personer. Kurset gir et grundig innblikk i hvordan registreringer kan sørge for at man til enhver tid har god oversikt over pasientsaker.

Kurset passer for deg som er ny eller føler at du ønsker mer kunnskap om bruken av funksjoner i Rusdata TSB.

Onsdag 30. oktober — Dag 2 Videregående og avansert bruk

På dette kurset går vi igjennom hvilke funksjoner som ligger på systemansvarlig, gangen i hvordan vi oppretter brukere, profiler og hvor vedlikehold av de ulike delene i systemet gjøres. Vi lærer bla. også hvordan vi tar ut gode rapporter og statistikk, samt utkjøring til NPR.

Kurset passer for deg som har systemansvar, merkantil, leder eller for deg som ønsker å lære mer om bruken av Rusdata TSB.

 

Det er bindende påmelding. Prisen er 3150,- per deltager per kursdag, inkludert kursmateriell og lunsj. Ved kjøp av begge dager reduseres prisen med 10% ned til 5500,-

Kursene vil foregå ved en skybasert løsning. Du må ha med din egen PC (privat eller jobb) for å få tilgang til en testdatabase (via internett), slik at du selv kan prøve deg frem i HK oppvekst underveis i kurset.

Meld deg på her!

Speakers

  • Roy Werner Valdemarsen

    Roy Werner Valdemarsen

x
Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background