Temakurs HK oppvekst 22. - 23. oktober 2019

  Fra 22 Oktober 09:30 til 23 Oktober 16:00
  Tirsdag 22. oktober - Grunnleggende funksjoner

  Kurset passer for deg som vil øke din kunnskap om bruken av funksjoner i HK oppvekst. Passer for saksbehandlere, fagpersoner og merkantile uansett ferdighetsnivå. Passer spesielt godt for deg som ikke har vært på kurs med HK data på en stund.

  På dette kurset går vi igjennom grunnleggende funksjoner, som blant annet innstillinger, mine oppgaver, registrering av personsaker, systemsaker og saksgangen, journal, brev, maler, avslutning av saker, avtaler og interne meldinger.

  Onsdag 23. oktober — Videregående og avansert bruk

  Kurset passer for deg som har systemansvar, merkantil, leder eller for deg som ønsker å lære mer om bruken av HK oppvekst. Kurset er også nyttig hvis du skal ta over en av rollene.

  Denne dagen går vi igjennom hvilke funksjoner som ligger på systemansvarlig, gangen i hvordan vi oppretter brukere, profiler og hvor vedlikehold av de ulike delene i systemet gjøres.

  Vi lærer bla. også hvordan vi tar ut gode rapporter og statistikk, samt hvordan vi overfører saker til neste skoleår. I tillegg skal vi gå gjennom maler og topp- og bunntekster.

  Det er bindende påmelding. Prisen er 3150,- per deltager per kursdag, inkludert kursmateriell og lunsj. Ved kjøp av begge dager reduseres prisen med 10% ned til 5500,-

  Kursene vil foregå ved en skybasert løsning. Du må ha med din egen PC (privat eller jobb) for å få tilgang til en testdatabase (via internett), slik at du selv kan prøve deg frem i HK oppvekst underveis i kurset.

  Meld deg på her!

  Speakers

  • Irene Mathisen Nybakken

   Irene Mathisen Nybakken

  x