Slagord tight

 

Vitec HK data har siden 1989 utviklet fagsystem for oppvekst-, velferd- og helsesektoren i Norge. HK data har siden desember 2019 vært en del av Vitec Software Group AS, og utvikler fagsystemene selv, og tilbyr kurs, support og konsulenttjenester knyttet til bruken av fagsystemene.

Felles for alle våre kunder er behovet for et verktøy for sikker håndtering og strukturert arbeid med sensitiv informasjon, samtidig som deres fagspesifikke registreringsbehov ivaretas. Ved å være engasjert og interessert i våre kunders behov og utvikle løsninger sammen som fungerer, er vi på lag med de som bryr seg.

våre fagområder

I dag har vi kunder innenfor fagområdene PP-tjeneste, SMI-skole, logopedi, rusbehandling, barnevern, feltpleie, oppsøkende tjenester, lavterskel helse- og sosialfaglige tilbud og tverrfaglig spesialisert behandling (TSB).

Samarbeid med partnere

Ved å knytte oss til gode samarbeidspartnere, tilbyr vi løsninger med den siste funksjonaliteten og kvaliteten som forventes av våre kunder.

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background