TIlleggsmoduler for oppvekst

Standardversjonen av Oppvekst inneholder nødvendig funksjonalitet for å registrere personinformasjon, henvisende instans, kommune og tilhørende skole og barnehage.

For å effektivisere arbeidet, kan en eller flere av tilleggsmodulene installeres og gi økt funksjonalitet.

oppvekst2000

Documaster

Documaster Arkiv er en frittstående og uavhengig arkivkjerne som samler all din viktigste dokumentasjon på ett sted, og er sømløst integrert i Oppvekst. Les mer hos Documaster.

ksfiks

KS fiks    

Integrasjonen med KS Fiks gir deg en elektronisk løsning som formidler dokumenter mellom avsender og mottaker. Hensikten er å formidle dokumenter fra kommunal sektor rimelig, effektivt og sikkert.

dm 300

Folkeregisteret

Gjør oppslag mot folkeregisteret direkte fra personkortet og oppdater personinformasjonen automatisk. Dette er tidsbesparende, og kvalitetssikrer informasjonen som blir registrert.

dm 300

Massearkivering

Oppvekst har funksjonalitet for å massearkivere inntil 14 dager bakover. Ofte kan det være behov for å arkivere flere år med saker og dokumenter, og det er mulig ved å kjøpe nøkkel for massearkivering i Oppvekst.

dm 300

Fast oppgraderingsavtale

Ved å tegne en fast oppgraderingsavtale vil du være garantert å få oppdatert til siste versjon - helt automatisk. Våre teknikere avtaler og gjennomfører oppgradering når en ny versjon er tilgjengelig. Vi anbefaler denne avtalen for alle våre kunder som ønsker å spare ressurser og samtidig ta i bruk de siste funksjonene i våre fagsystemer.

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background